Ο ΠΑΟΚ τη νίκη-μισή πρόκριση, ο Ηρακλής το χειροκρότημα (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-1 του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του, χάρις σε γκολ του Αθανασιάδη στο 58΄ με προβολή έπειτα από σέντρα του Σκόνδρα. Ο Δικέφαλος έτσι βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου καθώς το μόνο που έχει να κάνει στον επαναληπτικό της Τούμπας είναι να υπερασπιστεί το σημερινό αποτέλεσμα. Στα αξιοσημείωτα του ματς η πρώτη εμφάνιση του Μαντούρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και η επανεμφάνιση του Κάτσε που μπήκε ως αλλαγή στο 75΄και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φίλου του Ηρακλή.

Οι «κυανόλευκοι» άξιζαν κάτι παραπάνω με την απόδοσή τους, με τον κόσμο τους που δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα σήμερα στο Καυταντζόγλειο να τους αποθεώνει μετά το τέλος του παιχνιδιού αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και την καλή εμφάνιση. Βέβαια τον αγώνα έκρινε η ποιότητα και η ανωτερότητα των «ασπρόμαυρων» παρότι οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερες ευκαιρίες. Ο Δικέφαλος με τη σημερινή νίκη κατάφερε να κερδίσει τον Ηρακλή εκτός έδρας έπειτα από 16 χρόνια, σπάζοντας μια πολύ αρνητική παράδοση.

Δείτε το βίντεο του thsestival.grμε την αποθέωση των παικτών του Ηρακλή μετά τη λήξη:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.