“Διαζύγιο” Ηρακλή – Σπυρογιάννη

|
THESTIVAL TEAM

Μέσα σε όλο το κλίμα αβεβαιότητας στους κόλπους του Ηρακλή, ήρθε και η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Σπυρογιάννη. Η απόφαση ελήφθη χθες, με τον ΓΣ να εκδίδει μια ανακοίνωση που δεν εξηγεί τους λόγους του…

διαζυγίου με τον Έλληνα προπονητή, σε αυτό το κομβικό σημείο για την ομάδα. Αυτό που φαίνεται πάντως είναι πως ο ΓΣ επιδίωξε την απομάκρυνση του Βασίλη Σπυρογιάννη. Ο τελευταίος το αποδέχθηκε και έτσι έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ για τον Βασίλη Σπυρογιάννη αναφέρει τα εξής :

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας με τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Βασίλη Σπυρογιάννη και του εύχεται καλή συνέχεια στη προπονητική του σταδιοδρομία».

Η ομάδα θα προπονείται πλέον κάτω από τις οδηγίες του Φώτη Γκιζέλη και δεν αποκλείεται να αναζητηθεί άλλος προπονητής. Το όνομα του Γιώργου Ακριτόπουλου φέρεται να είναι στις σκέψεις των ανθρώπων του Ηρακλή, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.