H Super League… μπέρδεψε ακόμα και την Fifa

|
THESTIVAL TEAM

Η Super League δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στην Football League με αποτέλεσμα να επικρατεί σύγχυση στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Σήμερα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» , στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA παρουσιάζονται τα τοπικά πρωταθλήματα κάθε χώρας, στη Super League όμως παρατηρεί κανείς το εξής κωμικοτραγικό, δηλαδή οι ομάδες που υποβιβάζονται είναι η 15η και η 16η, ενώ αυτές που θα πάρουν την 17η και την 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Η ασυνεννοησία που επικρατεί ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερης τη τάξει εθνική κατηγορία έχουν προκαλέσει πρόβλημα και στην εμφάνιση του πρωταθλήματος στην παγκόσμια Ομοσπονδία.

Μάλιστα, η εφημερίδα ερεύνησε και τους πίνακες των πρωταθλημάτων του Μπουρουντί, των Νησιών Φίτζι, της Γκαμπόν, της Γκάμπια, του Μαυρίκιου, του Νεπάλ, της Σιέρα Λεόνε, της Ουγκάντας και των Παρθένων Νήσεων, όπου υποδεικνύεται κανονικά οι ομάδες που υποβιβάζονται στην δεύτερη κατηγορία. Ακόμα και σε αυτές τις χώρες που το ποδόσφαιρο δεν ανθεί, το πρωτάθλημα τους είναι πιο οργανωμένο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.