VIDEO: Υποσχέθηκε πριμ ο Σαββίδης πριν την αναχώρηση για Γερμανία

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε νωρίς το πρωί από την Τούμπα για το αεροδρόμιο και αυτή την ώρα ταξιδεύει αεροπορικώς για τη Γερμανία. Σύμφωνα με το inpaok.com, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του ΠΑΟΚ το πρωί στην τούμπα. Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από την Τούμπα για το αεροδρόμιο εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συνοδευόμενος από συνεργάτες του μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τη σημασία των αγώνων με την Σάλκε και σε μια προσπάθεια να αυξήσει το κίνητρο τους υποσχέθηκε έξτρα πριμ σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σαββίδης τόνισε ότι γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν καθώς ο επαναληπτικός θα γίνει χωρίς τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά ζήτησε από όλους να ξεπεράσουν τον εαυτό τους προκειμένου η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της να αγωνισθεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου ενημέρωσε τους παίκτες ότι θα βρεθεί στο γήπεδο της Τετάρτη και ευχήθηκε καλό ταξίδι. Στη συνέχεια η αποστολή μετέβη στο αεροδρόμιο και ήδη βρίσκεται εν πτήση για την Γερμανία.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας ενώ ανάμεσα στους λίγους φιλάθλους που συνοδεύουν την αποστολή είναι και πρώην διοικητικά στελέχη του Δικεφάλου όπως οι Στέφανος Σαράτσης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Ανδρέας Μανδρίνος και Βασίλης Τριλυράκης.

Δείτε το video του inpaok.com από την άφιξη στο αεροδρόμιο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.