Κρούσμα βίας σε τουρνουά 5Χ5 ανηλίκων στο Σοχό!

|
THESTIVAL TEAM

Στο Σοχό Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής…

τουρνουά 5x5, συνέβη ένα περισταστικό βίας σε νεαρό αθλητή. Ο ανήλικος με καταγωγή από χωριό κοντά στο Σοχό, διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και παρουσίασε συμπτώματα μερικής αμνησίας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από “epsmnews.blogspot.gr”:

Ένα λυπηρό συμβάν έλαβε χώρα προχθές το βράδυ στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στην περιοχή του Σοχού, κατά τη διάρκεια του οποίου… ξυλοκοπήθηκε ποδοσφαιριστής και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν, όταν μετά τη λήξη ενός αγώνα και ενώ τη στιγμή που οι ομάδες κατευθυνόντουσαν εκτός αγωνιστικού χώρου, ανήλικος ποδοσφαιριστής επιτέθηκε σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή από πίσω και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τις αισθήσεις του και πλέον να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Το πρώτο 24ωρο ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ξυλοκοπήθηκε, ο οποίος είναι και παίκτης της Δόξας Μαυρούδας, είχε μερική απώλεια μνήμης, ενώ σιγά δείχνει να συνέρχεται.

Τα τελευταία νέα από τους γιατρούς που τον παραλουθούν είναι αισιόδοξα και τη Δευτέρα είναι πολύ πιθανόν να πάρει εξιτήριο, χωρίς όμως να μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, για τους επόμενους πέντε μήνες, τουλάχιστον.

Το συγκεκριμένο περιστατικό «ταρακούνησε» την τοπική κοινωνία, μετά από την αναφορά που έγινε χθες και στα Αθλητικά Νέα 98,7 στην εκπομπή «Τα ξερά γήπεδα», όπου και παρενέβη τηλεφωνικά ο αδερφός του νεαρού ποδοσφαιριστή του οποίου το όνομα δεν δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.