Παρουσιάζει τα διαρκείας στο “Nick Galis Hall” τη Δευτέρα η ΚΑΕ Άρης!

|
THESTIVAL TEAM

Την προσεχή Δευτέρα, 22 Ιουλίου και ώρα…

19:00, θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν η ΚΑΕ Άρης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη σάλα “Nick Galis Hall”, όπως έχει μετονομαστεί το Αλεξάνδρειο από τις 7 Μαϊου. Επίσης το παρόν θα δώσουν οι Χάρης Παπαγεωργίου και Μάριο Μπόνι.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

“Στις 7 Μαΐου η σάλα του Αλεξανδρείου Μελάθρου μετονομάστηκε σε “Nick Galis Hall” και δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 από το παρκέ, πάνω από το οποίο κρέμονται οι 21 τίτλοι της ομάδας και η φανέλα του μεγαλύτερου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών!

Στη σάλα “Nick Galis Hall”, η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς με τη συνδρομή σημαντικών προσωπικοτήτων από την οικογένεια του ΑΡΗ.

Τη Διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή και το αγωνιστικό τμήμα, θα πλαισιώσουν η μεγάλη δόξα του ΑΡΗ και δεινός σκόρερ, Χάρης Παπαγεωργίου και ο αγαπημένος «τρελός» των φιλάθλων, Μάριο Μπόνι, που αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση που του έγινε.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα τιμήσει, όπως κάθε χρόνο, τους πιο πιστούς της φιλάθλους της, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης διαρκούς παρουσίας στο γήπεδο. Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει ένα μηχανάκι PIAGGIO ΠΑΟΥΛΕΑΝΟΥ και ο δεύτερος ένα εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2013-2014 (θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση τις προσεχείς ημέρες).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 και όσοι φίλαθλοι- κάτοχοι διαρκείας και μη- γονείς και αθλητές των ακαδημιών το επιθυμούν, μπορούν να παρευρεθούν.

*Το “ARIS LEGENDS STORE” θα είναι ανοιχτό τις ώρες 13:00 -21:00 με πολλές εκπλήξεις  για τους φίλους της ομάδας

**Η ώρα της Συνέντευξης Τύπου του προπονητή και της Διοίκησης την Πέμπτη (18/07), μετατίθεται από τις 13:00 στις 12:00″.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.