Θέλει Κάσερες ο ΠΑΟΚ!

|
THESTIVAL TEAM

Την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μεγάλης αξίας, που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να γίνει ο ηγέτης της άμυνας, φαίνεται πως έχει αποφασίσει ο…

Ιβάν Σαββίδης, πράγμα που αποτελεί και επιθυμία του Στέφενς. Το όνομα που ακούγεται από χθες βράδυ, και υπάρχει και στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Metrosport”, είναι αυτό του 26χρονου στόπερ της Γιουβέντους, Μάρτιν Κάσερες.

Ο Ουρουγουανός με θητεία στην Μπαρτσελόνα και στη Σεββίλη, έχει τάσεις φυγείς από τη Γιούβε, καθώς δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή της, Αντόνιο Κόντε, για την ερχόμενη σεζόν, μετά και την απόκτηση ενός ακόμη πάικτη που αγωνίζεται στη θέση του, του Ογκμπόνα. Έτσι, υπάρχουν σκέψεις να δοθεί δανεικός.

Με δεδομένες λοιπόν τις καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει ο ΠΑΟΚ με την “Μεγάλη Κυρία”, από τις επισκέψεις των Βρύζα, Τσιστιακόφ στο Τορίνο μέσα στο χειμώνα, υπάρχει το σενάριο ερχομού του παίκτη στον Δικέφαλο. Βέβαια, η περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως η εφημερίδα “Metrosport”, αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στον ίδιο τον Σαββίδη.

Εξελίξεις αναμένονται μέχρι την Τρίτη, διότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει το θέμα της μεταγραφής ενός δυνατού ονόματος για τα μετώπισθεν. Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Κάσερες ήταν αρχικά δανεικός στη Γιουβέντους από την Σεββίλη, και δαπανήθηκαν 8 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Επίσης, έχει σκοράρει σε αρκετά κρίσιμα ματς στην Ιταλία, παρά το γεγονός πως χρησιμοποιούνταν κυρίως ως αλλαγή.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.