Σε παίκτες και Τσιώλη “τα χώνει” ο Super 3

|
THESTIVAL TEAM

Ξεκάθαρο μήνυμα σε παίκτες και προπονητή στέλνει ο Super 3, ο οποίος δηλώνει δυσαρεστημένος από τις τελευταίες εμφανίσεις του Άρη. Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι των κιτρίνων με τον Εργοτέλη στην Κρήτη…

ο σύνδεσμος αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «90 λεπτά ΑΡΗ. Αυτό ζητάμε για τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη απ’ όλους που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ αλλά και όσους κατορθώσουν, λόγω των γελοιοτήτων των ναυτιλιακών εταιρειών, να βρίσκονται στις εξέδρες του Παγκρήτιου: 90 λεπτά ΑΡΗΣ… διότι αυτό που βλέπαμε επί 2,5 αγώνες, από το πρώτο ημίχρονο των Ιωαννίνων και έπειτα, μόνο ΑΡΗΣ δεν ήταν.

Οι αποκαρδιωτικές εμφανίσεις τις ομάδας, η έλλειψη αγωνιστικότητας, η απειθαρχία ρόλων και συμπεριφορών μας πλήγωσε και μας εξόργισε αφάνταστα. Η καλύτερη και μοναδική συγνώμη από όλους όσους θεωρούνται υπεύθυνοι για την εμφάνιση και κυρίως για τα αποτελέσματα του ΑΡΗ τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί καταρχήν στον αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη».

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, ο Super 3 αναφέρει ότι δεν δέχεται να δίνει η ομάδα «δικαιώματα σε ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς να ελπίζουν σε οτιδήποτε διαφορετικό από την ήττα».

«Αισθανόμενοι τον Σύλλογο μέρος του εαυτού μας, της ζωής και της καθημερινότητάς μας, στηρίζουμε και υπερασπιζόμαστε οτιδήποτε απαρτίζει το οικοδόμημα του ΑΡΗ. Ας κοιτάξουν λοιπόν όλοι όσοι απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, να διαχειριστούν την στήριξή μας αυτή όπως πρέπει…» τονίζεται.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.