Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στο Ντέμη!

|
THESTIVAL TEAM

Τα μπλεξίματα δεν έχουν τελειωμό για τον Ντέμη Νικολαΐδη, που δικάστηκε ερήμην για επεισόδια που είχαν γίνει το 2006! Μετά από την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη είχε υπάρξει ένταση και αποδοκιμασίες…

κατά την άφιξη της «κιτρινόμαυρης» αποστολής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ είχε μηνύσει συγκεκριμένους οπαδούς της Ένωσης, οι οποίοι αθωώθηκαν και στη συνέχεια προχώρησαν σε δική τους μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση!

Η πρώτη από τις μηνύσεις κατά του Νικολαΐδη, από τον Κώστα Κάππα (εκ των ηγετικών στελεχών των Πειρατών του Ονείρου) εκδικάστηκε σήμερα στο 6ο Τριμελές πλημελειοδικείο Αθηνών. Ο Ντέμης δεν παρέστη, ούτε δια μέσω συνηγόρου, αλλά η έδρα αποφάσισε να προχωρήσει τη διαδικασία.

Η εισαγγελέας ζήτησε ακόμα πιο αυστηρή ποινή, που θα έφτανε τους 22 μήνες (15 για την ψευδή καταμήνυση και επτά για τη συκοφαντική δυσφήμηση), ωστόσο τελικά η ποινή που επιβλήθηκε είναι 15 μήνες με αναστολή.

Παρόντα στη διαδικασία όλα τα μέλη του κλαμπ των «Πειρατών του Ονείρου», τα οποία ζήτησαν η αποζημίωση να δοθεί στα παιδιά του ιδρύματος «Φλόγα».

«Είμαστε υπερήφανοι για τους αγώνες μας, για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και ενάντια στην καταστροφική θητεία Νικολαϊδη. Αυτά είναι τα παράσημα στον δικό μας αγώνα», ανέφερε σε ανακοίνωση της η συντονιστική επιτροπή αγώνα των «Πειρατών».

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.