Κάντε τις λευκές σόλες να αστράψουν με αυτά τα τρικς

|
THESTIVAL TEAM

Όχι έναν αλλά 3 διαφορετικούς τρόπους σας έχουμε για να κάνετε τις άσπρες σόλες των παπουτσιών σας να λάμψουν σαν καινούριες.

Μέθοδος 1η: Μαγειρική σόδα και οξυζενέ Φτιάξτε ένα μείγμα ανακατεύοντας 1 κ.σ. μαγειρική σόδα, 1 κ.σ. νερό και 1 κ.σ. οξυζενέ. Τρίψτε αρχικά τα παπούτσια σας με μια βούρτσα ώστε να αφαιρεθεί μέρος της βρομιάς. Βγάλτε τα κορδόνια για να τα καθαρίσετε ξεχωριστά. Τρίψτε με μια οδοντόβουρτσα και με το μείγμα που ετοιμάσατε τα παπούτσια. Μετά από λίγο τρίψιμο, απλώστε μια στρώση του μείγματος πάνω στις σόλες. Βάλτε τα κορδόνια μέσα στο μπολ με το εναπομείναν μείγμα και στη συνέχεια βγάλτε τα στον ήλιο μαζί με τα παπούτσια σας. Αφήστε παπούτσια και κορδόνια στον ήλιο για 3-4 ώρες και στη συνέχεια, που το μείγμα θα έχει σταθεροποιηθεί, πλύντε τα παπούτσια με νερό και υγρό πιάτων. Δεν θα πιστεύετε πόσο αστραφτερά θα είναι τα παπούτσια σας.

Μέθοδος 2η: Η οδοντόκρεμα κάνει θαύματα Είναι η πιο κλασική μέθοδος καθαρισμού των άσπρων σολών του παπουτσιού και μια μέθοδος που, παρά την παρδοσιακότητά της, την αγαπάμε ιδιαίτερα γιατί είναι άκρως αποτελεσματική. Βάλτε σε μια παλιά οδοντόβουρτσα οδοντόκρεμα και τρίψτε αρκετά τις σόλες σας. Στη συνέχεια πλύντε τα παπούτσια σας κανονικά στο πλυντήριο ή στο χέρι και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Μέθοδος 3η: Ασετόν Πάρτε ένα πανάκι ή μια παλιά οδοντόβουρτσα και ρίξτε πάνω ασετόν. Τρίψτε τις σόλες του παπουτσιού σας με το ασετόν και γρήγορα αυτές θα αστράψουν σαν καινούριες.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.