Έντεκα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο από την Ελληνική Αστυνομία για διάφορες παραβάσεις του νόμου. Χθες το πρωί στην...

περιοχή της Τούμπας συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λίγο νωρίτερα διέρρηξε ΙΧ αυτοκίνητο, χωρίς να προλάβει να αφαιρέσει οτιδήποτε. Επίσης, από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας –Τριανδρίας προέκυψε ότι ο 24χρονος το προηγούμενο 24ωρο είχε διαρρήξει άλλα τρία ΙΧ αυτοκίνητα στην ιδία περιοχή, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Επίσης χθες το πρωί στην περιοχή της Νεάπολης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 32 ετών διέρρηξαν ΙΧ αυτοκίνητο, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πριν προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Τέλος κατά το προηγούμενο 24ωρο συνελήφθησαν, οκτώ άτομα για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.