Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, μία...

Βουλγάρα 39 ετών και δύο Έλληνες 34 και 45 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για τα αδικήματα της κατοχής, διακίνησης και προμήθειας ναρκωτικών ουσιών.

Αρχικά, στην Κατερίνη Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο 34χρονος και σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου  βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 10,6 γραμμαρίων. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι την προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας την προμηθεύτηκε ο 34χρονος νωρίτερα από την 39χρονη Βουλγάρα.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε ο 46χρονος τη στιγμή της εξόδου του από την οικία της 39χρονης και σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 102,3 γραμμαρίων.

Στην οικία του 46χρονου, σε αστυνομικό έλεγχο της 38χρονης και αστυνομική έρευνα της οικίας της βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 30,6 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
·    επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 143,5 γραμμαρίων και
·    τρία κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.