Σέρρες: Νεαροί έκλεψαν 19 αυτοκίνητα και φορτηγά

|
THESTIVAL TEAM

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών, σε βάρος τριών νεαρών 15, 17 και 20 ετών…

που διέπραξαν, δεκαεννέα κλοπές τροχοφόρων στην ευρύτερη περιοχή της Ηράκλειας Σερρών κατά το τελευταίο τρίμηνο.

Από την αστυνομική έρευνα και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι προαναφερόμενοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες δώδεκα περιπτώσεων κλοπής Ι.Χ. Επιβατηγών αυτοκινήτων και επτά περιπτώσεων κλοπής Ι.Χ Φορτηγών αυτοκινήτων κατά το χρονικό διάστημα από 27.08.2012 έως 29.11.2012.

Ειδικότερα, οι δράστες δρώντας βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες έκλεβαν τα οχήματα και αφού αφαιρούσαν τα ραδιοκασετόφωνα και λοιπά αντικείμενα αξίας από το εσωτερικό τους, στη συνέχεια τα εγκατέλειπαν σε αγροτικές περιοχές.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών και το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σερρών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανωτέρω, που δε συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.