Σοκ έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία 45χρονου, από τον εραστή της γυναίκας του. Η υπόθεση θυμίζει σε πολλά σημεία την μακάβρια ιστορία της παπαδιάς και του εραστή της πριν από περίπου ένα μήνα στην Ηλεία...


Η 42χρονη γυναίκα, σχεδίαζε τρία ολόκληρα χρόνια πώς θα σκοτώσει τον άντρα της με τον αντιμετώπιζε προβλήματα συμβίωσης, όπως η ίδια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς όταν αποκαλύφθηκε το σατανικό σχέδιό της. 

Το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης η 42χρονη είχε τα γενέθλιά της. Στο τραπέζι που έκαναν στο σπίτι τους, εκτός από το ζευγάρι και τα δυο τους παιδιά ηλικίας 7 και 10 ετών ήταν και τα πεθερικά της σατανικής γυναίκας. Οταν η γιορτή τελείωσε και οι γονείς του άτυχου 45χρονου έφυγαν από το διαμέρισμα της οδού Τυμφρηστού ο 45χρονος χειριστής γεωργικών μηχανημάτων Μιλτιάδης Δράμαλης πήγε να κοιμηθεί. 

Η 42χρονη, όπως είχε προσυνεννοηθεί με τον εραστή της, άφησε ανοικτή την πόρτα του διαμερίσματος. Ο 45χρονος εραστής της, άνεργος φανοποιός, μπήκε στο δωμάτιο που κοιμόταν το θύμα του και χωρίς να διστάσει το πυροβόλησε εξ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. 

Ο Μιλτιάδης Δράμαλης σκοτώθηκε ακαριαία μέσα στον ύπνο του... 

Ο δολοφόνος, όπως είχε προσχεδιάσει με την ερωμένη του, προσπάθησε να αναστατώσει το δωμάτιο για να δημιουργήσει στους αστυνομικούς την εντύπωση ότι κίνητρο του φόνου ήταν η ληστεία. 

Το πρωί της Παρασκευής, αρκετές ώρες μετά το φόνο, η 42χρονη τηλεφώνησε στην αστυνομία ενημερώνοντας ότι άγνωστοι ληστές είχαν σκοτώσει τον σύζυγό της... Σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό, η σατανική γυναίκα λίγη ώρα νωρίτερα έστειλε τα παιδιά της στο σχολείο... 

Οταν ξεκίνησε η αστυνομική έρευνα, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ διαπίστωσαν ότι στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. Τα μέρη που είχε υποτίθεται αναστατώσει για τιμαλφή ο δολοφόνος δημιουργούσαν την υπόνοια ότι δεν είχαν ψαχτεί, ενώ και από την ιατροδικαστική έρευνα προέκυψε ότι δεν υπήρχαν ίχνη πάλης μεταξύ του νεκρού και των υποτιθέμενων ληστών... 

Στην ανάκριση, η 42χρονη έπεσε σε αντιφάσεις και δεν άργησε να αποκαλύψει τα πάντα, ισχυριζόμενη ότι αντιμετώπιζε προβλήματα συμβίωσης με το νεκρό σύζυγό της. Λίγη ώρα αργότερα, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν και τον δολοφόνο - εραστή της 42χρονης. Ο άνεργος φανοποιός, παντρεμένος κι αυτός και πατέρας δύο μικρών παιδιών, ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς το όπλο του εγκλήματος. 

Το σατανικό ζευγάρι της Λαμίας οδηγείται σήμερα στον ανακριτή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία.

Πληροφορίες: protothema