Καθημερινές κοντεύουν δυστυχώς να γίνουν οι επιθέσεις εναντίον ηλικιωμένων με σκοπό τη ληστεία. Χθες το πρωί στην περιοχή της Σταυρούπολης τέσσερα άτομα χτύπησαν μία 75χρονη για να της αρπάξουν 600 ευρώ...

Οι τέσσερις δράστες παρακολουθούσαν την άτυχη γυναίκα από την στιγμή που βγήκε από την τράπεζα, στην οδό Μακρυγιάννη, όπου έκανε ανάληψη των χρημάτων, μέχρι την ώρα που έφτασε στο σπίτι της.
Εκεί, όταν βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία την πλησίασαν και, αφού τη χτύπησαν, την ανάγκασαν να τους δώσει τα χρήματα που είχει στο πορτοφόλι της.
Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και η ηλικιωμένη γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από γείτονες και κατάφεραν να εντοπίσουν και να πιάσουν τον ένα από τους τέσσερις δράστες μετά από καταδίωξη. Όπως αποδείχθηκε ήταν όλοι Ρουμάνοι. Ο 25xronow δράστης υπέδειξε μάλιστα στους αστυνομικούς και το σημείο που νωρίτερα πρόλαβαν να κρύψουν τα κλεμμένα χρήματα, τα οποία και επιστράφηκαν στην 75χρονη. Τα είχαν κρύψει κάτω από ένα τελάρο.
Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ αναζητούνται οι άλλοι τρεις δράστες από την αστυνομία.