Συνελήφθησαν οπαδοί του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο

|
THESTIVAL TEAM

 Σε τέσσερις συλλήψεις και δεκάδες προσαγωγές οπαδών του Ολυμπιακού προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στους οπαδούς του Ολυμπιακού που κατέφτασαν στο Ηράκλειο με πλοίο της γραμμής προκειμένου να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Με την άφιξη τους στο λιμάνι του Ηρακλείου οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ελέγχους όπου στην κατοχή ορισμένων εξ αυτών βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και επικίνδυνα αντικείμενα.

Το αποτέλεσμα ήταν δεκάδες άτομα να μεταφερθούν στο Αστυνομικό Μέγαρο ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost τέσσερα απ’ αυτά συνελήφθησαν ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται, πως με ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης γνωστοποίησε την απόφασή του να απαγορεύσει τις μαζικές μετακινήσεις οπαδών του Ολυμπιακού.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.