Θεσσαλονίκη: Πέταξαν το χασίς και άρχισαν να τρέχουν αλλά συνελήφθησαν

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Ελέγχους για διακίνηση και κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών, πραγματοποίησαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν, στην ευρύτερη περιοχή πλατείας Αγίου Γεωργίου και Α.Π.Θ., καθώς και σε άλλες περιοχές της πόλης, συνολικά εννέα άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίας για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

– Δύο άνδρες από την Αλβανία και την Αλγερία ηλικίας 41 και 27 ετών, από δικυκλιστές ομάδας «Ζ», οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν στο έδαφος δύο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους (68,1) γραμμαρίων και τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

– 28χρονου Αλγερινού , από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε συσκευασία ακατέργαστης βάρους (28) γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς έχει σημανθεί στο παρελθόν με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας και σε βάρος του εκκρεμεί απαγόρευση εξόδου από την ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.