Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το “Τζόκερ”

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Ανακοίνωση σχετικά με την παρέμβαση αστυνομικών σε κινηματογραφικές αίθουσες, όπου προβαλλόταν η ταινία “Τζόκερ”, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως τονίζει, αστυνομικοί επελήφθησαν σχετικών καταγγελιών σύμφωνα με τις οποίες ανήλικοι παρακολουθούσαν ταινία η οποία είχε χαρακτηριστεί ακατάλληλη γι’ αυτούς.

Μάλιστα η ΕΛΑΣ διαψεύδει τους ισχυρισμούς πως επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.):

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Ανακοινώνεται ότι χθες (Κυριακή, 20-10-2019) και προχθές (Σάββατο, 19-10-2019), μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για παρουσία ανηλίκων σε κινηματογραφικές αίθουσες σε Μαρούσι και Κυψέλη, όπου προβαλλόταν ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλη για ανηλίκους, αστυνομικοί από τα Αστυνομικά Τμήματα Αμαρουσίου και Πατησίων αντίστοιχα, μετέβησαν στους κινηματογράφους και επελήφθησαν των καταγγελιών.

Αναφορές για παρουσία αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.