Κοινή επιχείρηση για την απομάκρυνση παράνομα παρκαρισμένων οχημάτων πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία, στην οδό Πολυτεχνείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Γερανός της Τροχαίας απομάκρυνε οχήματα που είχαν σταθμεύσει παράνομα στην άκρη του κεντρικού δρόμου, ο οποίος ασφυκτιά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά σε ώρες αιχμής, προκαλώντας προβλήματα και αρκετές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Να σημειωθεί ότι υπήρχαν κορδέλες προειδοποίησης για τους οδηγούς προκειμένου να απομακρύνουν τα οχήματά τους.

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θωμάς Γέρμανος, σημείωσε πως "θα βαρεθείτε να μας βλέπετε... Έχουν μαζευτεί ήδη επτά οχήματα, αν κάποιος δεν βρίσκει το αυτοκίνητο του, μπορεί να καλέσει στο 100".

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος δημοτικής αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής τόνισε ότι "από την πρώτη στιγμή της διοίκησης Ζέρβα στα ηνία του δήμου, το μότο μας είναι η ευταξία του δήμου, όχι μόνο στο κέντρο και σε άλλες περιοχές του δήμου. Σήμερα κάναμε από κοινού με τη διεύθυνση τροχαίας μια μεγάλη επιχείρηση, αρχές Πολυτεχνείου. Θέλω να ευχαριστήσω τον διευθυντή τροχαίας που έρχεται μαζί μας έξω, τους συναδέλφους σε τροχαία και δημοτική αστυνομία. Όπως βλέπετε, ότι λέμε το κάνουμε πράξη. Για πολλοστή φορά ενημερώσαμε τον κόσμο πριν έρθουμε για να μην αιφνιδιάσουμε, λέμε ποιες είναι οι προθέσεις μας, δεν αιφνιδιάζουμε, δεν κρύβουμε τίποτα από τον κόσμο. Αναφορικά όμως με το κυκλοφοριακό, όπου πονάει η πόλη, θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ξεμπλοκάρουμε την πόλη. Πάμε αργά και σταθερά, γιατί είναι δύσκολο αυτό που κάνουμε, θέλουμε να κάνουμε να μείνει αυτό. Στην Δωδεκανήσου κρατάει και θα κρατήσει, μέχρι να γίνει η αμφιδρόμησή της, το ίδιο και η Πολυτεχνείου".

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Thestival.gr:

Pol1.jpg

pol2.jpg

pol5.jpg

pol4.jpg