Την επίθεση κατά ανδρών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί σχολίασε ο γ.γ των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος τονίζοντας ότι «οι θρασύδειλοι διψάνε για αίμα αστυνομικού».

Μιλώντας στον «ΘΕΜΑ 104,6» τόνισε ότι ο τραυματίας είναι ένας νέος σε ηλικία υπαστυνόμος που ήταν ο επικεφαλής της διμοιρίας. «Μου είπε ότι έφαγε το μπουκάλι στο κεφάλι. Του έκαναν ράμματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Ευτυχώς δεν είχε εγκαύματα γιατί η μολότοφ έσκασε λίγο μακριά από το κεφάλι του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό, η κατάσταση δεν είναι καλή στα Εξάρχεια, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε για μια ακόμη την ανησυχία του για το ενδεχόμενο απώλειας ζωής αστυνομικού. «Έχει αργήσει η ομάδα Δ να επανέλθει στο δρόμο. Είμαστε ανθρώπινοι στόχοι» είπε ο κ. Μαυροειδάκος τονίζοντας ότι δεν γίνεται διμοιρίες των ΜΑΤ να φυλάνε εκκενωμένα κτίρια επειδή αυτά δεν αποδίδονται στους ιδιοκτήτες τους.

Η επίθεση κατά ανδρών των ΜΑΤ σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από περίπου 50 άτομα. Οι δράστες πέταξαν πέτρες και μολότοφ κατά της διμοιρίας, στην οδό Καλλιδρομίου με αποτέλεσμα των τραυματισμό του αστυνομικού. Σημειώνεται ότι η διμοιρία βρισκόταν έξω από το κτίριο της πρώην κατάληψης Gare και είχε εκκενωθεί από τις 26 Αυγούστου.