Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στον επαρχιακό δρόμο Φούστανης - Φιλώτειας, κοντά στα σφαγεία.
Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.
Δείτε φωτογραφίες του aridaia365.gr από το σημείο του τροχαίου:
σχόλια αναγνωστών
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Ένα απρόβλεπτο περιστατικό ξετυλίχτηκε χθες στην Πάτρα κατά την διάρκεια της πορείας των αντιεξουσιαστών στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ένα νεόνυμφο ζευγάρι έβγαινε από το δημαρχείο, στο οποίο μόλις είχε παντρευτεί και συναντήθηκε με άτομα από την πορεία των αντιεξουσιαστών. Στην αρχή το ζευγάρι τρομοκρατήθηκε, ωστόσο, υπήρχε μια παράξενη αντίδραση από πλευράς αντιεξουσιαστών, τους χειροκρότησαν και τους ευχήθηκαν για τον γάμο τους.
Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκη προκάλεσε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ, το οποίο υπέστη βλάβη.
Σύμφωνα με αναγνώστη του Thestival.gr, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 16.00, όταν το λεωφορείο της γραμμής «39», "έμεινε", με αποτέλεσμα να παραμείνει σταματημένο στην αριστερή λωρίδα.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα, με τα οχήματα να κινούνται με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητές στην Κουντουριώτου και τη Λεωφόρο Νίκης.
Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο Thestival:
Ένα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε ένα αγρότη στην Ιεράπετρα το πρωί του Σαββάτου.
Το περιστατικό έγινε στην περιοχή του Κεντριού όταν ο αγρότης ηλικίας περίπου 40 χρονών, έξω από το θερμοκήπιο του εντόπισε ένα σακουλάκι με φόλες και συγκεκριμένα με κομμάτια κρέας δηλητηριασμένα, κάτι που κατάλαβε από τη μυρωδιά.
Το εύρημα αυτό του κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον αφού τις περασμένες ημέρες του είχαν δηλητηριάσει 2 σκύλους και μια γάτα που είχε στο χωράφι του.
Όπως αναφέρει το cretapost, στην προσπάθειά του να πετάξει τις φόλες σε ένα βαρέλι φαίνεται πως ήρθε σε επαφή με το ισχυρό δηλητήριο και όπως ανέφερε στο «Ράδιο Λασίθι», έφτανε ένα μόνο άγγιγμα στη μύτη του για να του προξενήσει αμέσως σοβαρά προβλήματα.
Ο αγρότης άρχισε να ζαλίζεται έντονα και στη συνέχεια ξεκίνησε να αιμορραγεί από το στόμα.
Έτσι κατευθείαν κάλεσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας όπου έχει αρχίσει την έρευνα, ενώ και ο ίδιος έχει σκοπό να καταγγείλει το περιστατικό έχοντας κάποιες υποψίες για το τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει.
Στις τουρκικές προκλήσεις αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Κυριάκος Κούσιος, κάνοντας λόγο για μία συνεχώς αυξανομένη τουρκική επιθετική πολιτική, που στηρίζεται στην πολιτική των κανονιοφόρων και για νέα τουρκική “εισβολή” στο νησί.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κούσιος μίλησε για εισβολή στην ΑΟΖ της Κύπρου από τους Τούρκους, σημειώνοντας ότι οι αυτές οι γεωτρήσεις έγιναν σε σημεία προκειμένου να σταλούν συγκεκριμένα μηνύματα.
Επιβεβαίωσε ότι η Κύπρος θα προσφύγει στη Χάγη. «Έχουμε προετοιμαστεί νομικά για αυτό, όπως έχει ανακοινώσει και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι, ενώ ανέφερε ότι δεν μπόρεσαν να επιδώσουν την ρηματική διακοίνωση.
Σχετικά με τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Τουρκίας ο κ. Κούσιος ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που αποφασίζεται κάτι τέτοιο και σαν πρώτο βήμα, όπως είπε είναι ικανοποιητικό. «Αν το διαχειριστούμε σωστά θα δούμε εξελίξεις», είπε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας, τέλος, σε σχετική ερώτηση είπε ότι η Κύπρος ανησυχεί για θερμό επεισόδιο, ωστόσο, τόνισε: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι η Τουρκία επιδιώκει θερμό επεισόδιο με την Κύπρο».