Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος ο 32χρονος άνδρας που κατηγορήθηκε από μία 23χρονη συνάδελφό του για βιασμό τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Μετά την καταγγελία της νεαρής γυναίκας στις αρχές, ο 32χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς είχε ζητήσει και είχε λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Σήμερα, ο 32χρονος οδηγός στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται και η καταγγέλλουσα πέρασε και πάλι την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου και ενώπιον του ανακριτή επέμεινε στον ισχυρισμό της αθωότητάς του.

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με το cretapost.gr, ωστόσο του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της παρουσίας του σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης κάθε είδους επικοινωνίας με τη νεαρή καταγγέλλουσα.

Υπενθυμίζεται πως η 23χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι την περασμένη Τρίτη ο συνάδελφός της την είχε βιάσει σε απόμερο σημείο εκτός της ξενοδοχειακής μονάδας όπου και εργάζονται.