Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί άνδρες, την ώρα ακριβώς που επιχειρούσαν να κλέψουν αντικείμενα από το εσωτερικό ενός αυτοκίνητου στην περιοχή τη Καλαμαριάς, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ειδικότερα, η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αυτόφωρη σύλληψη 2 ατόμων στην περιοχή της Καλαμαριάς πρώτες πρωινές ώρες χθες Πέμπτη.

Πρόκειται για 2 άνδρες, ηλικίας 34 και 24 ετών, με καταγωγή από την Αλγερία και και τη Συρία αντίστοιχα, οι οποίοι μαζί με συνεργό τους, έθραυσαν παράθυρο από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του διάφορα αντικείμενα.

Ωστόσο, οι δράστες στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή αλλά εντοπίστηκαν κάτω από σταθμευμένα οχήματα, οπότε και συνελήφθησαν.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, νωρίτερα προέβησαν σε επιπλέον 6 διαρρήξεις οχημάτων με την ίδια μεθοδολογία, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και άλλα αντικείμενα και έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.