Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο παζάρι του Αλμυρού, στο Βόλο.

Ένα 13χρονο κορίτσι εκσφενδονίστηκε στο Λούνα Παρκ, ενώ επέβαινε με την παρέα της στο γνωστό παιχνίδι χαλί και «καρφώθηκε» μεταξύ άλλων παιχνιδιών.

Από τη μία στιγμή στην  άλλη η διασκέδαση μετατράπηκε σε εφιάλτη. Η 13χρονη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να κρατηθεί στη ζωή. Στο χώρο της εμποροπανήγυρις επικράτησε χάος, ενώ δραματικές στιγμές βίωσαν οι γονείς του κοριτσιού, που από τη μία στιγμή στην άλλη έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους το παιδί τους να τραυματίζεται σοβαρά. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία, ασθενοφόρο  από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβίσει το νεαρό κορίτσι, που από την πτώση είχε «σφηνωθεί» μεταξύ άλλων παιχνιδιών που λειτουργούσαν στο Λούνα Παρκ.

Επί αρκετή ώρα σύμφωνα με πληροφορίες γίνονταν προσπάθεια προκειμένου να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στο νεαρό κορίτσι  το οποίο έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα από την πτώση. Αρχικά το τραυματισμένο κορίτσι  μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού, ενώ ταυτόχρονα αναμένονταν από τον Βόλο η κινητή μονάδα προκειμένου να γίνει διακομιδή στο Αχιλλοπούλειο.

 Σύμφωνα με πληροφορίες στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού  τέθηκαν όλοι σε συναγερμό μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, που εκτός από το να προετοιμάσουν τη διακομιδή του 13χρονου κοριτσιού στο Αχιλλοπούλειο, είχαν να αντιμετωπίσουν άλλα τουλάχιστον έξι περιστατικά λιποθυμιών από άτομα που κατέρρευσαν μέσα στο παζάρι την ώρα του συμβάντος, σοκαρισμένα από τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους.

 Καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ότι  το παιδί παρά τα πολύ σοβαρά τραύματά του είχε σφυγμό και αυτό δημιουργούσε προσδοκίες ότι μπορεί και τελικά να ξεπεράσει τον κίνδυνο που αντιμετώπιζε άμεσα η ζωή του.

Πηγή: taxydromos.gr