Ανακοίνωση για την έφοδο σε παράνομο οίκο ανοχής, που λειτουργούσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival, o συνηθισμένος αστυνομικός έλεγχος παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας σχετικά με λειτουργία παράνομου οίκου ανοχής σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ανάληψης, πρωινές ώρες χθες (27-08-2019) πραγματοποιήθηκε έλεγχος από μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, επιθεωρητές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και εκπρόσωπο της Δικαστικής Αρχής.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό της οικίας τρεις αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες έναντι χρηματικού ποσού.

Από τους επιθεωρητές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας βεβαιώθηκαν παραβάσεις σχετικές με την παράνομη εργασία των εκδιδομένων γυναικών και αντίστοιχο πρόστιμο σε βάρος 46χρονης ημεδαπής, η οποία διαχειριζόταν τον παράνομο οίκο ανοχής».