Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του νεαρού τουρίστα από τον αστυνομικό ο οποίος υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αντιπάρου.

Ήδη το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια τα οποία οδήγησαν στον ξυλοδαρμό του τουρίστα, αφού διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για τον αστυνομικό.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, καμία εκ των δύο πλευρών δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον της άλλης.

Το σκηνικό άγριας βίας βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ ο οποίος κάνει διακοπές στην Αντίπαρο.

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, διακρίνεται ένας σωματώδης άνδρας, ο αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, να ξυλοκοπεί άγρια έναν τουρίστα. Ο αστυνομικός δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε υπηρεσία και επενέβη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, για να προστατέψει ένα τρίτο πρόσωπο που είχε έρθει σε διένεξη με τον τουρίστα.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο καβγάς ξεκίνησε όταν κάποιοι νεαροί προσπάθησαν να κάνουν ένα γκράφιτι σε τοίχο. Τότε, μια υπάλληλος ενός μπαρ βγήκε έξω και τους έκανε παρατήρηση. Οι νεαροί αντέδρασαν άσχημα βρίζοντάς την. Εκείνη τη στιγμή ο αστυνομικός, ντυμένος με πολιτικά, έτυχε να περνά από το σημείο που έγινε το συμβάν και παρενέβη επικαλούμενος την ιδιότητά του.

Ενας εκ των νεαρών φέρεται να αντέδρασε με ύβρεις, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι προσπάθησε να χτυπήσει τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει με τον συγκεκριμένο τρόπο.