Θεσσαλονίκη: Δείτε γιατί συνελήφθησαν 18 άτομα το τελευταίο 24ωρο

|
THESTIVAL TEAM

Σε 18 συλλήψεις προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η ΕΛ.ΑΣ. σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών και τον εντοπισμό φυγόποινων ατόμων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

-Εννέα (9) άτομα, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πέντε (5) εκ των οποίων στην ευρύτερη περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, απ΄όπου κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (60,1) γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των (143,5) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

-Εννέα (9) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα. Μεταξύ των συλληφθέντων, συμπεριλαμβάνεται 29χρονος ελληνικής καταγωγής, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης μεσημβρινές ώρες χθες (01-08-2019), καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών για διακεκριμένη κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.