Γρεβενά: Χειροπέδες σε 41χρονου που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε δάσος (ΦΩΤΟ)

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στη σύλληψη ενός 41χρονου Έλληνα προχώρησαν χθες το πρωί σε δασική περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, για καλλιέργεια -8- δενδρυλλίων κάνναβης και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί κατέλαβαν σε δασική περιοχή των Γρεβενών τον 41χρονο να προσεγγίζει προς φροντίδα φυτεία, πέντε δενδρυλλίων κάνναβης ύψους έως 0,83 μέτρα, τα οποία καλλιεργούσε, ενώ στο σημείο βρέθηκαν επιπλέον τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,47 μέτρα, τα οποία είχαν εκριζωθεί σε προγενέστερο χρόνο από τον 41χρονο.

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από προαναφερόμενους αστυνομικούς στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο 41χρονος, καθώς και στην οικία του, στα Γρεβενά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 1 πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο,
• 1 μαχαίρι,
• 1 μεταλλική σιδερογροθιά και
• 1 μεταλλικό κυτίο που περιείχε 9 σπόρους κάνναβης.
Συνολικά κατασχέθηκαν οχτώ δενδρύλλια κάνναβης και ένα πλαστικό δοχείο νερού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 41χρονου.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

grevena.jpg

grevena1.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.