Κοντά στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι φαίνεται να βρίσκονται οι αρχές, ύστερα από ένα δύο βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Το ένα από τα δύο οπτικά υλικά απεικονίζουν άνδρα, που θα μπορούσε να είναι ο δράστης, να κινείται στα στενά γύρω από την καφετέρια όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Το άλλο οπτικό ντοκουμέντο, που προστίθεται στις έρευνες των Αρχών, καταδεικνύει δύο άνδρες να φεύγουν από την περιοχή της εν ψυχρώ δολοφονίας. Εξετάζεται εάν πρόκειται για τον εκτελεστή και τυχόν συνεργό του.

Όπως συμπεραίνει μέχρι στιγμής η Αστυνομία, πρόκειται για έναν άνδρα μετρίου αναστήματος, με κοντό μαλλί, ο οποίος φορούσε μπλε κοντομάνικη μπλούζα και γυαλιά ηλίου.

Οι Αρχές προσπαθούν ακόμη να εξακριβώσουν εάν πρόκειται για τον δολοφόνο που λίγο αργότερα πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα του, στην πλάτη και το κεφάλι, προτού ξεκινήσει να τον χτυπά με μανία και τελικά εξαφανιστεί πεζός στα στενά.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές εντόπισαν τη σύζυγο του 25χρονου θύματος, η οποία τόνισε πως δεν είχε ιδέα για τυχόν διαφορές του συζύγου της με οποιονδήποτε.

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί σε συνδυασμό με τις κινήσεις του δολοφόνου τους οδηγούν σε δύο σενάρια:

- το πρώτο θέλει να υπάρχει προσωπικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία λόγω της κίνησης του δολοφόνου να συνεχίσει να χτυπά με το όπλο το θύμα του όταν του έπεσε η γεμιστήρα από το 9αρι πιστόλι.

- το δεύτερο αφορά μια «στημένη» εκτέλεση λόγω κάποιας οικονομικής συναλλαγής που δεν είχε καλή εξέλιξη από παράνομη δραστηριότητα όπως π.χ. η διακίνηση προσφύγων ή κατασκευή πλαστών εγγράφων. Το σενάριο αυτό «δείχνει» η παρουσία ενός ανθρώπου που καθόταν μαζί με τον 25χρονο Τούρκο πριν τη δολοφονία του. Το άτομο αυτό είχε σηκωθεί από το τραπέζι δευτερόλεπτα πριν την εμφάνιση του δολοφόνου και την πισώπλατη εκτέλεση.

Δείτε το βίντεο: