Κατά την έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι και την αποθήκη του 55χρονου, εντοπίστηκε η φυτεία που αποτελούνταν από 22 δενδρύλλια κάνναβης.

Ταχυδρομικώς διακινούσε ένας 55χρονος από την Ηλεία το χασίς που τρυγούσε στην αποθήκη στο σπίτι του. Παραλήπτης ήταν μια 24χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι συγγενής του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του protothema.gr, στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, διαπίστωσαν ότι ο 55χρονος είχε στείλει στη νεαρή γυναίκα που διαμένει στην Πάτρα έναν ταξιδιωτικό σάκο που είχε μέσα 32 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο σάκος με το περιεχόμενό του εντοπίστηκε, η 24χρονη συνελήφθη μόλις τον παρέλαβε και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι και την αποθήκη του 55χρονου, εντοπίστηκε η φυτεία που αποτελούνταν από 22 δενδρύλλια κάνναβης, τέσσερα από τα οποία ήταν ήδη αποξηραμένα, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 427 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν έχει εκδοθεί άδεια κατοχής.

Ο 55χρονος συνελήφθη και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας μαζί με την 24χρονη.