Εντοπίστηκε οπλοστάσιο στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

|
THESTIVAL TEAM

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο εντόπισαν αστυνομικοί στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, ενώ…

συνελήφθησαν δύο νεαροί οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για έναν 25χρονο από το Χουμέρι του Δήμου Μυλοποτάμου και έναν 21χρονο ο οποίος κατηγορείται για οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η έρευνα στο αυτοκίνητο του 25χρονου αποκάλυψε ένα πιστόλι 9 mm, με τη γεμιστήρα του και τετρακόσια τέσσερα φυσίγγια πυροβόλου όπλου. 

Στο σπίτι όμως του 21χρονου, στο ποιμνιοστάσιο του αλλά και άλλους χώρους ιδιοκτησίας του, η έρευνα των αστυνομικών έφερε στην επιφάνεια ένα μικρό οπλοστάσιο: Ένα αυτόματο πολεμικό όπλο, τύπου Kalashnikov, με τη γεμιστήρα του, ένα πιστόλι διαμετρήματος 7,65mm, με τη γεμιστήρα του, μια εύχρηστη επαναληπτική κυνηγετική καραμπίνα διαμετρήματος cal 12, με τη γεμιστήρα της, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή, το Δεκέμβριο του 2011, από οικία στο Χαμαλεύρι Ρεθύμνου, δυο γεμιστήρες, καραμπίνας, εκατόν δέκα οχτώ φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαφόρων διαμετρημάτων, έξι κυνηγετικά φυσίγγια και μία κροτίδα Ιταλικής κατασκευής και προέλευσης μεγάλου μεγέθους». Παράλληλα στο σπίτι του 21χρονου εντοπίστηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.