Στον Εύοσμο 31χρονος μάλωσε με 16χρονο και τον πυροβόλησε!

|
THESTIVAL TEAM

Παραλίγο τραγωδία χθες το μεσημέρι στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας 31χρονος πυροβόλησε εναντίον ενός 16χρονου, μετά από λογομαχία που είχε μαζί του…

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 16.00 στην περιοχή του Ευόσμου. Ο 31χρονος λογομαχούσε με τον 16χρονο. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και ο 31χρονος δεν δίστασε να πυροβολήσει εναντίον του ανήλικου, τον οποίο και τραυμάτισε στο δεξί χέρι.

Ο 31χρονος αμέσως μετά την πράξη του επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνομήλικος του και τράπηκαν σε φυγή. Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το ΙΧ όπου επέβαινε ο δράστης, το ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, από όπου πήρε εξιτήριο, καθώς ο τραυματισμός του από τα πυρά που δέχθηκε ήταν ευτυχώς ελαφρύς.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.