Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε η 51χρονη που καταδικάστηκε το 2012 για τη δολοφονία του συζύγου της στο σπίτι τους στο Αιγάλεω.

Η δράστης είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 15 ετών και 12 μηνών, με την κατηγορία πως σκότωσε τον 44χρονο άντρα της, σωματοφύλακα υψηλών προσώπων, πυροβολώντας τον στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του όπλο, την ώρα που αυτός κοιμόταν.

Η 51χρονη αρνείται ότι έχει διαπράξει το έγκλημα και στην απολογία της σήμερα, επανέαβε πως είναι αθώα. Η γυναίκα έχει στο πλευρό της τους δύο γιούς της, με τον μεγαλύτερο να την υπερασπίζεται, καταθέτοντας πως «Δεν έχει γίνει μέσα από το σπίτι η δολοφονία του πατέρα μου. Δεν υπάρχουν στοιχεία για τη μητέρα μου, πρέπει να τελειώνει αυτός ο Γολγοθάς που ζούμε». Στήριξη βρίσκει η γυναίκα και από τον μικρότερο γιο της, ο οποίος υποστηρίζει πως το επίμαχο βράδυ κοιμόταν μαζί με τη μητέρα του και επομένως θεωρεί αδύνατο να σκότωσε εκείνη τον πατέρα τους.

Η υπεράσπιση της γυναίκας έχει υποστηρίξει πως το έγκλημα έγινε από επαγγελματία δολοφόνο, ενώ η ίδια κατά την ανάκριση, φαίνεται να απέδωσε το έγκλημα σε ατύχημα από εκπυρσοκρότηση του όπλου που είχε πάει να μετακινήσει. Αργότερα ωστόσο υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να αναφερθεί σε ατύχημα όταν οι αστυνομικοί της είχαν πει πως στο όπλο δεν βρέθηκαν αποτυπώματα δικά της, αλλά των παιδιών της.

Η 51χρονη οδηγείται στη φυλακή, καθώς στον πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών με αναστολή.