Μια τρομακτική νύχτα έζησε ένας 46χρονος επιχειρηματίας στη Βούλα όταν δύο ένοπλοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του, με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, δυο άτομα σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και στη συνέχεια εισέβαλαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα αιφνιδιάζοντας τον 46χρονο.

Υπό την απειλή όπλου οι δυο δράστες εγκλώβισαν τον επιχειρηματία, τη σύζυγο του και μια φίλη του ζευγαριού στην κουζίνα του σπιτιού, απειλώντας τους πως, αν φωνάξουν, θα τους σκοτώσουν.

Όπως όλα δείχνουν, οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν ότι ο 46χρονος είχε μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι και απαιτούσαν να τους υποδείξει το σημείο.

Ο επιχειρηματίας τους υπέδειξε τελικά πού είχε τα χρήματα, συγκεκριμένα 6.000 ευρώ, όμως οι δυο δράστες ζητούσαν επίμονα να μάθουν «πού είναι τα πολλά». Τελικά, κατάφεραν να αρπάξουν 12.000 ευρώ και να διαφύγουν.

Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος και το βιντεοληπτικό υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της ΕΛΑΣ.