Ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε  το πρωί της Πέμπτης, από βοσκό, λίγο έξω από την Ερέτρια.

Άμεσα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να περισυλλέξουν τον σκελετό και εν συνεχεία τον απέστειλαν στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ για ανθρωπολογική εξέταση.

Σύμφωνα με όσα γράφει η ιστοσελίδα eviazoom.gr η υπόθεση «μυρίζει» έγκλημα αφού κανείς δεν γνωρίζει πότε αφέθηκε νεκρή η γυναίκα στη συγκεκριμένη περιοχή. Σημειώνεται ότι η ο σκελετός που βρέθηκε άνηκε σε μια γυναίκα η οποία φορούσε βραδινό ένδυμα εξόδου και τακούνια.

«Ένα κρανίο είδα και ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 9 η ώρα το πρωί. Τυχαία έτυχε να πάω και όπως περπάταγα έπεσα πάνω ακριβώς και ήταν το κρανίο σαν πέτρα φαινότανε, τελείως κρανίο. Εγώ πάω συχνά εκεί πέρα αλλά άμα δεν πέσεις ακριβώς πάνω όπως ήταν δεν φαινόταν. Μπορεί να περνούσες100 φορές από κει και να μη το έβλεπες. Έτυχε που ακούμπησε εκεί πάνω η γκλίτσα μου και εκεί που κοίταξα μου φάνηκε σαν διαφορετική πέτρα και το κούνησα και δεν ήταν πέτρα… Ήταν στο 1,5 μέτρο από το χωματόδρομο, αλλά έτσι που ήταν δεν ήταν εμφανές… Έτυχε και το είδα. Έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί μου φάνηκε το κρανίο σαν περίεργη πέτρα, δηλαδή και οι άλλες οι πέτρες που ήταν δίπλα είχαν το χρώμα του κρανίου», δήλωσε ο βοσκός μιλώντας στο eviazoom.gr.