Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στη σύλληψη δύο  αλλοδαπών ηλικίας 33 και 41 ετών αντίστοιχα προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφό και ο 41χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι για τον 41χρονο υπάρχει καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου του σε έδαφος SCHENGEN.

Επίσης, στη σύλληψη μιας 27χρονης αλλοδαπής προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, όταν σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι η 27χρονη κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφό άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.