Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 22χρονου, που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2018 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε ύστερα από πολύμηνη και ενδελεχής έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.  

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 24, 22, 23 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Σε βάρος των ανωτέρω εκδόθηκαν ισάριθμα Εντάλματα Σύλληψης από την Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν οι τρεις εξ αυτών, ηλικίας 22, 23 και 26 ετών.

Ειδικότερα, το πρωί της 12-06-2018 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι προαναφερόμενοι, ενεργώντας από κοινού ως ομάδα με διακριτούς ρόλους, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και με τη χρήση αιχμηρού και αμβλέος αντικείμενου, σε βάρος του 22χρονου, πλησίον του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο τραυματίας διεκομίσθη σε Νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύτηκε.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Νεότερη ενημέρωση 13:55: Πριν από λίγο συνελήφθη και o τέταρτος δράστης 24 ετών.