Έκλεισε ραντεβού στον πρώην εραστή της φίλης του για να τον... ξυλοφορτώσει! Ο λόγος για νεαρό στo Ηράκλειο ο οποίος επιτέθηκε στον πρώην φίλο της συντρόφου του...με την κατσούνα! Του κατάφερε μάλιστα χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο! 

Το περιστατικό συνέβη σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδας. Ο νεαρός αντίζηλός του, που είναι και συγχωριανός του, τον πλησίασε και του ζήτησε να συναντηθούν για να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές που είχαν σχετικά με τον δεσμό που είχε ο 23χρονος με την κοπέλα που πλέον είχε συνδεθεί ερωτικά με τον δράστη.

Στο ραντεβού ο νεαρός πήγε με άγριες διαθέσης και οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια. Νοσηλευόμενος ο 23χρονος έδωσε κατάθεση σε αστυνομικούς, στους οποίους κατονόμασε το άτομο που τον χτύπησε, αλλά και τους λόγους του άγριου ξυλοδαρμού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Πατρίς", το θύμα της επίθεσης φέρεται να είπε ότι ο συγχωριανός του τον χτύπησε επειδή κατά το παρελθόν είχε σχέση με μία κοπέλα, με την οποία ο δράστης διατηρεί πλέον σχέση. Αστυνομικοί από το Τμήμα Βιάννου μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε αναζήτησαν τον δράστη στο σπίτι του αλλά και σε άλλα σημεία στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χωρίς όμως να τον εντοπίσουν.