Χειροπέδες σε έναν 57χρονο ο οποίος μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς με το αυτοκίνητό του πέρασαν σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά

Πρόκειται για Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για παράνομη προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην Επ. Οδό Λαγκαδά - Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος, προκειμένου να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα και εισερχόμενος στο ρεύμα εισόδου Λαγκαδά, προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο. Από την πρόσκρουση δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά έντεκα αλλοδαπών (8 από το Πακιστάν, 2 από το Μπαγκλαντές και 1 από την Ινδία), οι οποίοι, όπως προέκυψε από την έρευνα, στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι σε βάρος του 57χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.