Δείτε γιατί συνελήφθησαν 15 άτομα το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Συνολικά 15 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

-4 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 55χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, χθες το πρωό καθώς στην οικία του στην περιοχή της Αττικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα κοκαΐνης και κάνναβης και χρηματικό ποσό προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

-4 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και 36χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών 3 ετών για απάτη.

-4 άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής. 

-3 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν 4 πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.