Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στο σπίτι του εισαγγελέα Η.Σ., στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέλη της ομάδας "αναρχικές-οι".

Όπως τονίζουν στη σχετική ανάρτηση, η επίθεση έγινε ως ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ ζητούν να του χορηγηθεί άδεια.

"Από τις 2 Μάη ο επαναστάτης Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας διεκδικώντας την ανευ όρων χορήγηση της 7ης τακτικής άδειας και την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο. Δίπλα στον έγκλειστο αγωνιστή που μάχεται για λίγες ανάσες ελευθερίας, αναπτύχθηκε ένα πλατύ κίνημα αλληλεγγύης και αντίστασης.

Διανύοντας την 22η μέρα απεργίας πείνας, οι δικαστικοί μηχανισμοί που εξετάζουν την αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου. αναστέλλουν προκλητικά την έκδοση απόφασης, παίζοντας με τη ζωή του απεργού που εδώ και μέρες νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Πάνω στις πλάτες του Δημήτρη Κουφοντίνα αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένα τεράστιο προεκλογικό πανηγύρι μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων μεταξύ του πολιτικού κόσμου κάτω από τις πιέσεις ξένων συμφερόντων. Αν αυτό το πανηγύρι κοστίζει τη ζωή του συντρόφου μας, δε θέλετε να ξέρετε τί σας περιμένει..." σημειώνουν μεταξύ άλλων στη σχετική αναρτηση και προσθέτουν πως "εισαγγελείς και δικαστές, δεν έχετε κανέναν λόγο να κοιμάστε ήσυχοι. Η μάχη συνεχίζεται μέχρι το τέλος-μέχρι τη νίκη".

"Άμεση χορήγηση άδειας στον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα

Κατάργηση του εισαγγελικού βέτο", καταλήγει στην ανάρτησή της η ομάδα αναρχικές-οι"