Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ηλικίας 25, 49 και 51 ετών, προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης της ίδια περιοχής.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο 49χρονος ως οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος μετέφερε από κοινού με τον 25χρονο και τον 51χρονο, παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό περιοχή της Πιερίας, έναν 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος επανήλθε παράνομα στη χώρα και κατείχε διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εισόδου.

Επίσης, στην κατοχή του 25χρονου διακινητή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας και δύο πλαστές άδειες ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, πέντε κινητά τηλέφωνα, δύο πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας και δύο πλαστές άδειες ικανότητας οδήγησης.

FLORTINA.jpg

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.