Επίθεση στο γραφείο υποψήφιας με τον Ν. Ταχιάο- Η σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Επίθεση εναντίον του γραφείου υποψηφίας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου καταγγέλλει η ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ανοχή στους μπαχαλάκηδες και σημειώνει:

«Οι γνωστοί – άγνωστοι δεν θα είναι πάντα άγνωστοι. Η καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε είναι Ελλάδα με χαμηλότερους φόρους, καλύτερες δουλειές, ασφάλεια στις γειτονιές».

Η ανακοίνωση:

Oι προκλήσεις των κύκλων της ανωμαλίας συνεχίζονται με την ανοχή(;) του ΣΥΡΙΖΑ που χαριεντίζεται, κάνοντας… βόλτες με το Μετρό της Θεσσαλονίκης, στο play station φυσικά: Επίθεση δέχτηκε το προσωπικό δικηγορικό γραφείο της κας Αναστασίας Ασπρούτσου, Αναπληρώτριας Διευθύντριας της ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης και υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου, με το συνδυασμό του Ν. Ταχιάου.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζουν να αγνοούν επιδεικτικά τους μπαχαλάκηδες και ενδεχόμενους υποβολείς τους. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Οι γνωστοί – άγνωστοι δεν θα είναι πάντα άγνωστοι. Η καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε είναι Ελλάδα με χαμηλότερους φόρους, καλύτερες δουλειές, ασφάλεια στις γειτονιές.

Δείτε φωτογραφία που αναρτήθηκε από την επίθεση:

 Aw.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.