Στον εντοπισμό και τη σύλληψη 23χρονου Πακιστανού, μετά από τον εντοπισμό πλήθους λαθραίων πακέτων τσιγάρων, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Χθες το πρωί στο πλαίσιο επιχείρησης, σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών της Ομάδας «Ζ» ακινητοποίησαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας αλλοδαπού, το οποίο οδηγούσε ο 23χρνος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν 10 χαρτοκιβώτια που περιείχαν 4.750 πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων τα όποια δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Ακολούθησε έρευνα σε χώρο που χρησιμοποιούταν για την αποθήκευση καπνικών προϊόντων απ΄όπου εξήλθε νωρίτερα ο συλληφθείς, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν 30 ακόμη χαρτοκιβώτια που περιείχαν 14.940 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων.

Παράλληλα, έπειτα από έρευνες στις οικίες του ιδιοκτήτη του παραπάνω οχήματος και του συλληφθέντα στο κέντρο της πόλης, κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.698,50 ευρώ. 

Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

tsiga-1.jpg

tsiga-2.jpg

tsiga-3.jpg

tsiga-4.jpg

tsiga-5.jpg