Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Τοπαλούδη

|
THESTIVAL TEAM

Η κόρη της δεν αυτοκτόνησε αλλά παγιδεύτηκε από εκβιαστές που την οδήγησαν στον θάνατο είναι η Σταυρούλα Τομπάζη, η τραγική μητέρα που θρηνεί την 22χρονη κόρη της Λίνα.

Η 22χρονη, πριν από 2,5 χρόνια, είχε πέσει από τον ένατο όροφο φοιτητικής εστίας, υπό τον φόβο ότι θα δημοσιευτεί ροζ βίντεο στο οποίο δήθεν πρωταγωνιστούσε. Τότε είχαν όλοι εικάσει ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Η μητέρα μιλάει στη Realnews για τη φοιτήτρια και καταγγέλλει τη δράση κυκλώματος εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη και στα Γιαννιτσά, το οποίο όπως επισημαίνει χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο με τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

“Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει κύκλωμα που γνώριζε και φρόντισε να κλείσει το στόμα της Λίνας μου. Όταν έμαθα για την υπόθεση της Ρόδου, είπα μακάρι και στο παιδί μου να αντιδρούσε έτσι η Αστυνομία, αλλά εγώ δεν είχα δύναμη να πάρω γνωστούς δικηγόρους και να φωνάξω στα κανάλια” τόνισε.

“Η Ελένη είναι παράδειγμα για το πως φέρονται σε ένα νέο κορίτσι τα κτήνη. Σκότωσαν τη Γαλήνη μου όπως την Ελένη. Αλλά στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα. Καλύφθηκαν” αναφέρει.

“Βλέπω την Ελένη Τοπαλούδη στην κόρη μου, λέει η μητέρα της 22χρονης προσθέτοντας ότι ακούει την κόρη της να της λέει ότι :”Κι εγώ έτσι έφυγα, βρες τους και βάλε τους στην φυλακή”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.