Νεκρός Αλβανός κρατούμενος σε συμπλοκή στον Κορυδαλλό

|
THESTIVAL TEAM

Ένας Αλβανός κρατούμενος έχασε σήμερα την ζωή του στις φυλακές Κορυδαλλού μετά από άγρια συμπλοκή.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου το θύμα είχε μεταφερθεί μόλις σήμερα από τις φυλακές Χανίων. Η προγραμματισμένη μεταγωγή του φαίνεται ότι είχε γίνει γνωστή σε μέλη αντίπαλης συμμορίας, που του έστησαν ενέδρα και τον κατέσφαξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr,  το θύμα είναι ο Αλβανός Άλμπερτ Μπάκο, που για τα μάτια μιας χορεύτριας είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014, τραυματίζοντας 14 άτομα. Μάλιστα μαζί με έναν ακόμη κακοποιό συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου, υποστηρίζοντας ότι εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου που του είχε δώσει ο Αριστείδης Φλώρος από την υπόθεση της HELLAS – Energa Power. Από την πλευρά ο Φλώρος υποστηρίζει ότι όχι μόνο δεν έδωσε τέτοια εντολή, αλλά εκβιάστηκε από τους δράστες να τους καταθέσει 5 εκατομμύρια ευρώ για να αναιρέσουν τις καταθέσουν τους και να πουν την αλήθεια.

Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για το δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην οποία ο Άλμπερτ Μπάκο είναι κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία. Φαίνεται ότι οι εχθροί του γνώριζαν για το δικαστήριο αυτό και πως θα γινόταν η μεταγωγή του στον Κορυδαλλό και του έστησαν φονική ενέδρα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.