Βίασαν 16χρονη και της έδωσαν 50€ για να μη μιλήσει!

|
THESTIVAL TEAM

Μια 16χρονη από τη Βουλγαρία έπεσε θύμα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων τεσσάρων ανδρών, σύμφωνα με…

τα όσα καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου, που πλέον ερευνούν μια νέα υπόθεση σωματεμπορίας στην περιοχή. Συγκεκριμένα και όπως κατήγγειλε η 16χρονη, δύο Πακιστανοί και μια γυναίκα από τη Βουλγαρία, την ανάγκασαν να συνευρεθεί σεξουαλικά με τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες από την Ινδία και το Πακιστάν. Η ανήλικη κοπέλα, σύμφωνα με τα όσα η ίδια είπε στους αστυνομικούς, μεταφέρθηκε σε σπίτι στην περιοχή Καλονύχτη, όπου υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις και των τεσσάρων ανδρών.

 

Μετά το περιστατικό και προκειμένου να διασφαλιστεί από τους τρείς σωματέμπορους η σιωπή του κοριτσιού για ό,τι έγινε, της έδωσαν το ποσό των 50€. Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 16χρονη κατήγγειλε τα όσα τραγικά της συνέβησαν, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των επτά ατόμων που εμπλέκονται, σύμφωνα με την καταγγελία, στο περιστατικό. Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται και αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις.

 

Πληροφορίες: tlife.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.