Ακριβά «πλήρωσαν» την εμπιστοσύνη τους στη γειτόνισσά τους τα μέλη της οικογένειας ενός 37χρονου Ηρακλειώτη, που κατά το παρελθόν κι ενώ απουσίαζαν από το σπίτι της έδωσαν τα κλειδιά για παν ενδεχόμενο.

Η 54χρονη γειτόνισσα, φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε υπέρ το δέον την εμπιστοσύνη που της έδειξε ο 37χρονος και φρόντισε να ελαφρώσει την οικογένεια από χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η 54χρονη που συνελήφθη εν τέλει χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατά το χρονικό διάστημα από τις 23 Ιανουαρίου έως και 9 Νοεμβρίου, είχε καταφέρει να αρπάξει σταδιακά και με τρόπο που να μη γίνει αντιληπτή, από το σπίτι της οικογένειας χρηματικά ποσά αλλά και κοσμήματα αξίας μεγαλύτερης των 3.000 ευρώ.

‘Οπως όλα δείχνουν η συλληφθείσα είχε φροντίσει κατά το διάστημα που είχε στην κατοχή της το κλειδί του σπιτιού να βγάλει αντικλείδι, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιούσε κατά βούληση.

Όταν ο 37χρονος διαπίστωσε την κλοπή κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές και η 54χρονη γειτόνισσα συνελήφθη χθες το βράδυ. Κατά την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν στην κατοχή της τα κλεμμένα χρήματα τα οποία και επιστράφηκαν στην οικογένεια.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr