Ένα τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν συμβασιούχο εργαζόμενο του δήμου Ασπροπύργου και τον σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου σημάδεψε τη χθεσινή μέρα στην περιοχή..

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Νίκο Μελετίου, στις 9 σήμερα το πρωί, συνεργείο εργαζόμενων του δήμου καθάριζε τμήμα των πεζοδρομίων στην λεωφόρο Ειρήνης (ΝΑΤΟ).

«Όπως πάντοτε, στο χώρο εργασίας του συνεργείου υπήρχαν προειδοποιητικοί κώνοι, αλλά και αυτοκίνητο του δήμου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την σχετική νομοθεσία για την ασφάλεια των εργαζομένων. Παρά ταύτα, ένας οδηγός, που το τεστ έδειξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε το σοβαρότατο ατύχημα με τα τραγικά αποτελέσματα», περιγράφει ο Δήμαρχος.

«Αυτή τη στιγμή η σκέψη των εργαζομένων στο δήμο αλλά και εμού προσωπικά βρίσκεται στην οικογένεια του αδικοχαμένου εργαζόμενου του δήμου, προς την οποία έχουμε ήδη εκφράσει τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μας. Έχω ήδη διαβεβαιώσει την οικογένεια του εκλιπόντος ότι πέραν των εξόδων κηδείας, ο δήμος θα σταθεί συμπαραστάτης στις ανάγκες της μετά το τραγικό συμβάν.

Πηγή: epoli.gr