Θεσπρωτία: 63χρονος έκρυβε 20 κιλά χασίς κάτω από τα καθίσματα του αυτοκινήτου του

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Στη σύλληψη ενός 63χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής για ναρκωτικά προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στη Δάφνη Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, σήμερα το μεσημέρι, συνελήφθη ο 63χρονος, ο οποίος έκρυβε στο αμάξωμα του οχήματος ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, κάτω από το χώρο της καμπίνας των επιβατών, σαράντα (40) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (20) κιλών και (846) γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-20- κιλά και -846- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 63χρονου συλληφθέντα,
ένα κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι ο 63χρονος δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, για υπόθεση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.